Over Caroline

Ik ben nieuwsgierig naar wat mensen en teams drijft. Waarom doe je de dingen die je doet? Hoe zou je het liefste willen zijn? Wat laat je (nog) niet zien maar is wel belangrijk voor je?

Ik ga voor echtheid. Maskers laten vallen en elkaar ontmoeten. En ja, dat is best spannend. Wanneer we dat doen dan ontstaat er een nieuwe ruimte, beweging, kunnen we echt met elkaar in gesprek. Deze echtheid is voor mij de basis waarop ik werk.

Dat betekent dat ook ik “met de billen bloot’”  ga. Mijn belangrijkste kwaliteit zit niet in mijn kennis of in de modellen of methodieken die ik heb geleerd, maar in dit contact. In het ontmoeten van de ander vanuit openheid, waarachtigheid, warmte en wijsheid.

Achtergrond

Als gezondheidswetenschapper heb ik jarenlang in verschillende management functies gewerkt. Mijn aandacht ging daarbij vooral uit hoe het potentieel van elke werknemer meer naar voren gebracht kon worden. In 2009 heb ik een bewuste keuze gemaakt om een andere draai te geven aan mijn werkende leven. Ik heb de opleiding voor trainingsacteur en later coach afgerond. Langzamerhand  ben ik mij steeds meer gaan specialiseren in ervaringsgericht en intuïtief werken. Ik heb veel vlieguren gemaakt, geëxperimenteerd, ben gegroeid en begeleid ook aankomende coaches in dit prachtige vak. In 2015 heb ik een master studie afgerond waarin westerse psychologie werd gecombineerd met oosterse tradities en wijsheidsleer.  Een extra verdiepingsslag om anderen te begeleiden bij transformatie.

En nog meer…

Ik woon op het Drentse platteland samen met mijn twee zoons Lars en Niels. Ik ben een echt buitenmens. Lekker met de handen in de grond, blote voeten op het gras, wind door mijn haren, de veranderingen van de 4 seizoenen. In mijn vrije tijd ben ik op het Wad te vinden, ga ik op reis met de oude oranje bus van mijn moeder, geniet ik van kunst en muziek, lekker eten met vrienden, het stoken van een vuurtje in mijn tuin.