Niet vliegen maar landen!

Mag bij jou de vaart er ook even uit? De Drenthe weekenden zijn speciaal voor jou als jij merkt dat je teveel geleefd wordt, als je merkt dat iets je weerhoudt om dat te doen wat je zo naar verlangt, als je gek wordt van al die gedachtes in je hoofd, als je het leven voluit wilt leven met alles wat er is.  Kom samen met anderen landen op deze super plek in Drenthe tussen bos en hei waar je reteveel gaat genieten en tegelijkertijd op ontdekkingsreis gaat naar en in jezelf.

De warmte die Caroline uitstraalt gaf een gevoel van rust, blijdschap en thuiskomen. Het was alsof we elkaar al heel lang kenden waardoor ik me direct veilig voelde. Veilig om mijn “burcht” te verlaten en me te openen. Ik heb in het weekend ervaren dat ik niet weg moet lopen van de angst om te voelen maar dat het me juist heel veel brengt: de verbinding waar ik al sinds mijn jonge jaren naar op zoek ben. Als ik terugkijk heb ik in al die jaren wel pogingen gedaan, momenten aangetikt, maar ik was bang voor wat het “onbekende” me zou brengen. Het weekend heeft me ook gebracht dat ik hier niet alleen in sta. Het delen in de groep heeft me gesterkt om door te pakken. Nu ik opengebroken ben, voelt dat zo verlicht, dit wil ik vasthouden. Ik had je voor het weekend geschreven dat ik met een graafmachine bij mijn gevoelens wilde komen, haha! Dat is gelukt…….. Dank je wel lieve Caroline.

- Jessica

Ik werd mij tijdens het maken van de collage op zondag bewust (het was zo lijfelijk aanwezig), dat mijn leven een zee van ongekende mogelijkheden is. Mijn vrijheid proeven als een lichtend baken. Ik ben degene die het stuur in handen heeft en mijn kompas; het weten, mijn wijsheid en de herinnering van wie ik ben, duwt mij voort. Moeder-aarde schenkt mij kracht, begrenst en voedt mijn liefde voor alles wat leeft. En ook hier ben ik degene die bewust en stevig met beide benen op deze grond mag staan. Alle zintuigen aanwezig en dichtbij mezelf, gecenterd in het midden. Een terugblik van een mooie reis, wat is er veel gebeurt!

- Gina

Wat gaan we doen?

Wat we in ieder geval gaan doen is een echt weekend in Drenthe vieren! Vuurtjes stoken waar we met elkaar delen, we gaan elkaar echt ontmoeten, struinen door bos en over de hei, ontdekken, oefenen, zakken, lachen, genieten, misschien wel huilen, lekker eten, verstillen, elkaar de slechte goede grappen vertellen en dobberen in het dichtbijgelegen zwemmeertje.

Door middel van oefeningen en rituelen en door het simpelweg buiten struinen en zijn, ontdek je waar het voor jou om gaat in het leven, wat je nu nog weerhoudt om dit te leven en ervaar je wat er gebeurt als je voorbij deze barrières gaat.

De eerste avond bouwen we aan veiligheid en openheid. De basis om met elkaar dit weekend te beleven. Zaterdag gaan we het bos in en de hei op. We nemen een plons in het dichtbijgelegen zwemmeertje en bakken een pizza in onze eigen pizzaoven. Op zondag maken we de creativiteit in ons wakker. Een dag waarin we dat wat is aangeraakt verder integreren.

Ik werk veelal lichaams- en ervaringsgericht. Door middel van onder andere meditaties, energiewerk, visualisaties, yoga, werkvormen uit Tao, sharings met de groep, rituelen en NLP-werkvormen leren we te luisteren naar ons lichaam, kijken we met nieuwsgierige ogen, worden we bewust wat er in ons leeft en wat onze reflexen zijn en leren hoe wij hier handen en voeten aan geven.

Met dit buitenweekend in Drenthe maken we een wijsheid wakker die in ieder van ons leeft. Er is zoveel meer mogelijk dat wat je nu ervaart en leeft. Dat gaan we in het Drenthe weekend ervaren met onze blote voeten op de grond en de grassprieten tussen onze tenen.

Waar en wanneer…?

Onze uitvalsbasis is deze keer de Uelenspieghel in Uffelte (in Drenthe natuurlijk..).

Er is plek voor maximaal 16 deelnemers. Bij 6 deelnemers gaat het weekend door.

In 2024 is het volgende weekend gepland:

  • 28 – 30 juni

We verzamelen op de vrijdag rond 17.00 uur. Na het aankomen op deze plek gaan we samen eten. ’s Avonds maken we een start met het programma. Op zondag sluiten we om uiterlijk 17.00 uur het weekend samen af.

Een besloten groep

Wil jij je met een groep vrienden, collega’s of familie aanmelden? Goed idee, mooi om dit samen te ervaren! Neem gerust contact met me op, dan stemmen we de inhoud en data met elkaar af.

Een geweldig weekend met voeding voor mijn ziel, lijf en mijn hart. Even niets doen maar totaal zijn met wat er is. Van mijn hoofd afgereisd naar mijn hart onder bezielende, lieve en veilige no-nonsense begeleiding van Caroline en Arda.

- Angèle

Koken en dat soort dingen

Helaas…. Onze bedoeïenen zijn er niet bij. Samen met Mariska zorg ik voor de basis. Ik doe de boodschappen en bereid het eten zoveel mogelijk voor zodat we samen de heerlijke maaltijden alleen maar af hoeven te maken en de afwas doen we met elkaar.

Kosten

De prijs is € 345,00 per persoon exclusief BTW voor een volledig aangekleed weekend: maaltijden, drinken, versnaperingen, logies (eigen tentje, camper of caravan zonder elektra) met uitzondering van de caravan van de Uelenspieghel €50,- per nacht en de blokhut van de Uelenspieghel € 75,- per nacht extra kosten (incl. handdoeken en beddengoed)), toeristenbelasting, huur locatie en programma voor de ziel gegeven door Caroline Froeling. 

Wie het eerst komt….

…Wie het eerst maalt. Dat geldt zowel voor de beschikbare plekken als voor de slaapplaatsen.

Wil je je inschrijven, vul dan hieronder je gegevens in en je ontvangt het inschrijfformulier.
Heb je nog vragen, bel of mail gerust.