Stilte, ruimte, aandacht, bezieling: thuiskomen bij jezelf

Ons leven is dynamisch. Veranderingen volgen elkaar snel op, de dagen schieten voorbij en soms heb je het gevoel geleefd te worden in plaats dat jij je leven leeft. Er zijn spaarzame momenten van echte rust om met open vizier te kunnen reflecteren op waar je staat, wat voor jou belangrijk is en hoe je daaraan vorm kan geven.

Sta je op een punt waarin het vinden van rust, overzicht en helderheid welkom zijn? Wil je je verbinden met dat wat er voor jou werkelijk toe doet in jouw leven of werk? Ga dan met ons mee met een van onze bezinningsreizen voor een week verwondering, rust, bezieling en plezier. Om van daaruit helderder en rijker verder te kunnen gaan.

Momenteel zijn er 2 ontdekkingssreizen, ieder met een geheel eigen karakter:

De werking van de natuur

Onze bezinningsreizen vinden plaats midden in de ongerepte natuur. De natuur is een ideale plek om uit te waaien en tot rust te komen. Maar de natuur doet meer. Wie langere tijd in de natuur is zal merken dat het je diep van binnen stil maakt en je los komt van jouw ideeën over jezelf, anderen en de wereld om je heen. De natuur brengt je als vanzelf in contact met jouw werkelijke eigen natuur, levenskracht en stroming. Een ideale plek voor een bezinningsreis!

Begeleiding

Wij zoeken met elkaar en in onszelf de stilte op. Wandelend door de natuur, tijdens de siësta, schrijvend in je schrift, mijmerend op een rots, in een boom of drijvend op het water. Niets moet en alles mag. Dat geldt ook voor de oefeningen die wij aanbieden. Wij gaan daarbij organisch te werk. Wij hebben een scala aan werkvormen (meditatie, creatieve werkvormen, mindfullness, lichaamsgericht werken) en zetten alleen dat in wat past in het proces en de dynamiek van de groep.

De kleur van onze reizen

De naam zegt het al. Het ontdekken staat centraal in onze reizen. Het verkennen van niet of weinig bekende gebieden. Dat doen we zowel letterlijk als figuurlijk. We trekken rond met de plaatselijke bevolking, leren hun manier van leven kennen, door een ongerept landschap. Zo leren we het land van binnenuit kennen. Het gebied waar we doorheen trekken is zeer dun bevolkt. Onze spullen worden gedragen door kamelen, muilezels of paarden die proviand, bagage en eventueel tenten dragen. Back to basic. In dit decor maken we ook de reis naar binnen. Elke reis is anders. Wat telkens blijft zijn de waarden van waaruit wij vorm geven aan onze reizen:

  • Verwondering: zoals een kind iets voor de eerste keer ziet mag jij gaan ervaren. Alles is nieuw en krijgt daardoor nieuwe betekenis
  • Waarachtigheid/echtheid: zijn met al je zon én schaduwkanten. Laat ze maar zien. Je mag er helemaal zijn
  • Speelsheid: Omdat daarin zoveel te genieten valt, relativeren geeft lucht en je wordt er heel blij van
  • Wijsheid: met open houding de wijsheid van hoofd, hart en lichaam ervaren

Vanuit deze waarden geven wij vorm aan onze reizen. Voor ons telkens een magische ervaring.

Ga jij mee?

Of je nou man of vrouw bent, oud of jong bent, of je in een lastige situatie zit of je gewoon zin hebt om een week helemaal aan jezelf te besteden. Het maakt allemaal niet uit. Als jij jezelf een week echt centraal wilt stellen, je los wilt komen van dagelijkse verplichtingen, meer bij jezelf wilt komen en zin hebt in avontuur dan kijken wij naar je uit. Leuk als je met ons mee op reis gaat!

Garantieregeling

Dit aanbod valt onder de garantie van STO Garant. Je kunt de voorwaarden van deze garantieregeling vinden op de website van STO Garant.